Automatizacija u industriji
Energetska efikasnost
Flotni menadžment
O nama
Kontakt
Srpski
English
Trenutna lokacija > Start > Satelitsko praćenje vozila i flotni menadžment > TERA uređaji > TERA can
TERA can

TERA can uređaj, potpuno identičan sa TERA fleet uređajem, dodatno sadrži i mogućnost spajanja uređaja na "on-board" kompjuter vozila u cilju preuzimanja dodatnih informacija o stanju vozila i sistema u vozilu. Parametri koji se mogu preuzeti od kompjutera vozila obuhvataju, između ostalih, i:

Mogućnost spajanja na kompjuter vozila je realizovana unutar samog uređaja što znači da uređaj zadržava svoje male dimenzije.

TERA can uređaj podržava dopunsku konfiguraciju na osnovu veličina koje stižu sa kompjutera vozila pa se, na primer, može konfigurisati da generiše događaj po detekciji promene veličine (npr. nivoa goriva u rezervoaru) za više od nekoliko procenata ili kada je temperatura motora veća od npr. 90 stepeni Celzijusa.

TERA can uređaj se spaja na kompjuter vozila u skladu sa međunarodnim standardom koji podržavaju svi veći proizvođači teretnih vozila i autobusa i obuhvataju:

TERA can uređaj, kao i svi ostali TERA uređaji, podržava priključenje dodatne opreme u cilju povećanja funkcionalnosti instalacije u vozilu.

TERA sistem
TERA softver
TERA uređaji
      • TERA fleet
      • TERA can
      • TERA zaštita
      • TERA kargo

Brošure, prezentacije

Reference

NovostiČesta pitanja i odgovori

Kalkulator goriva
   [troškovi i uštede]